Vi söker byggprojektledare

Har du erfarenhet av att driva stora och komplexa projekt? Då kan det vara dig som vi söker till rollen som Byggprojektledare hos SFAB/SBAB!

Som byggprojektledare är du i första hand intern projektledare med ansvar för projektets alla faser, från utredning och kalkylering till genomförande och uppföljning. Projekten kan omfatta nyproduktion, verksamhetsanpassningar eller renoveringar med fokus på kommunens verksamhetslokaler.

Kvalifikationer

Vi tror att du är byggprojektledare idag med en akademisk bakgrund eller motsvarande och har några års erfarenhet. Meriterande är om du har god kännedom om entreprenadjuridik och erfarenhet energibesparingsprojekt och miljöcertifiering av byggnader.

För att passa i rollen som byggprojektledare behöver du med trygghet kunna växla mellan att vara ledare över projekt och ödmjuk lagspelare. Du är handlingskraftig, noggrann i din dokumentation, bra på att kommunicera i tal och skrift och trivs med att arbeta självständigt.

Vi ser att du är trygg i dig själv och har därmed en personlig mognad samt ett eget driv. Då du ofta har flera projekt igång samtidigt bör du ha lätt för att strukturera upp situationer och snabbt se vad som måste göras.

• Högskoleutbildning alternativt teknisk utbildning inom till exempel bygg, samhällsbyggnad eller motsvarande.

• Minst tre till fem års erfarenhet som byggprojektledare.

• Kunskap inom projektkostnadsekonomi.

• B körkort (manuell)

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av installationsteknik och energieffektiviseringar.

• Kunskaper inom CAD, fastighetsekonomi, entreprenadjuridik.

• Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU).

• Erfarenhet av samverkansentreprenader.

• Erfarenhet av processarbete och beslutsvägar inom kommunal verksamhet.

Om oss

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen. Med dubbelspår till Stockholm ökar kommunikationerna och byggandet. 

Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd på cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå.  

Vi har i flera år arbetat aktivt med att utveckla vår organisation och våra arbetsprocesser för att skapa en positiv arbetsplats med tydliga och enkla arbetssätt. Våra värdeord respekt, tydlighet, utveckling och öppenhet togs gemensamt fram i början av vår utvecklingsresa och genomsyrar idag hela organisationen. 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök på Visma.com.

Ansök senast 3 april 2024.

Dela till sociala medier: