Är du vår nya fastighetsvärd?

Nu söker vi en fastighetsvärd till vårt team. Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen. Med dubbelspår till Stockholm ökar kommunikationerna och byggandet.

I rollen som fastighetsvärd ingår bland annat:

Vara bostadsbolagets ansikte utåt och stå för den största delen av kontakten med våra kunder, hyresgästerna. Du ansvarar för byggnaderna inom ditt område och planerar ditt arbete självständigt, utifrån hyresgästernas och områdets behov, tillsammans med kollegorna inom förvaltningsområdet. Värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Utföra felsökning, enklare service och reparationer i fastigheten och hos våra hyresgäster. Genomföra besiktningar vid in- och utflyttningar samt dokumentera och rapportera utifrån fastställda rutiner. Samverka med entreprenörer, leverantörer och företagets förvaltning avseende fastighetens drift och underhåll.

Service är ett viktigt ledord för en framgångsrik fastighetsvärd.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat samt tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.

Social och aktiv med stor samarbetsförmåga med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar till ett gott arbetsklimat. Förmåga att arbeta självständigt.

Din bakgrund/erfarenhet

  • Fastighetsrelaterad utbildning som fastighetsvärd, fastighetsskötare eller motsvarande. Alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.
  • B-körkort.

Ansök idag

Läs hela annonsen och ansök på Visma.com. Sista ansökningsdag är 25 augusti 2023.

Dela till sociala medier: