Vi söker säsongsarbetare för yttre skötsel

Nu söker vi dig som vill arbeta som säsongsarbetare inom yttre skötsel hos oss under perioden 15 april-15 oktober.

Som säsongsarbetare får du arbeta med skötsel och underhåll av de yttre miljöerna på både Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB.

Exempel på arbetsuppgifter är ogräsrensning, häckklippning, gräsklippning, trimning och renhållning. Men även tillsynsarbete i miljöhus, källare och tvättstugor samt reparations- och underhållsarbeten på den yttre utrustningen förekommer. Du ser till att fastigheterna inger ett välvårdat och inbjudande intryck. Helt, rent, snyggt och tryggt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har B-körkort och tycker om att arbeta utomhus.
Tidigare erfarenhet av grönyteskötsel och/eller utbildning inom området är meriterande.

Om oss

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen. Med dubbelspår till Stockholm ökar kommunikationerna och byggandet. 

Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd på cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå.  

Vi har i flera år arbetat aktivt med att utveckla vår organisation och våra arbetsprocesser för att skapa en positiv arbetsplats med tydliga och enkla arbetssätt. Våra värdeord respekt, tydlighet, utveckling och öppenhet togs gemensamt fram i början av vår utvecklingsresa och genomsyrar idag hela organisationen. 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök på Visma.com.

Ansök senast 17 mars 2024.

Dela till sociala medier: