Är du vår nya byggprojektledare?

Vi söker nu en byggprojektledare med roll som projektsamordnare.

Som byggprojektledare är du i första hand intern projektledare med ansvar för projektets alla faser, från utredning och kalkylering till genomförande och uppföljning. Projekten kan omfatta nyproduktion, verksamhetsanpassningar eller renoveringar med fokus på kommunens verksamhetslokaler.

Du lyssnar på och skapar mervärden för våra kunder och ser till att berättigade förväntningar infrias och gärna överträffas på ett kundorienterat och affärsmässigt sätt. Kunden är i huvudsak kommunen eller interna beställare. 

I rollen ingår upphandling och uppföljning av entreprenörer och konsulter.

Vi är ett härligt gäng där du kan vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en organisation med korta beslutsvägar. Vi har engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter som bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. 

Tjänsten är tillsvidare, på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta inom Strängnäs kommun med placering i Strängnäs. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 januari 2023. Vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök via Randstads webbplats.

Dela till sociala medier: