Strängnäs Fastighets AB

Strängnäs Fastighets AB äger, förvaltar och utvecklar kommunens verksamhetslokaler. Vi arbetar med samhällsutvecklingen där hållbarhet och smarta lösningar är i fokus.

Strängnäs Fastighets AB (SFAB) äger och förvaltar verksamhetslokaler för samhällsnyttan i Strängnäs kommun, såsom skolor, förskolor, äldreboenden, omsorgsboenden, fritidsgårdar, bibliotek, idrottsanläggningar, kontor med mera. Kommunens verksamhetslokaler omfattar ca 169 000 m², exklusive ca 35 000 m² inhyrda lokaler.

Här kan du söka bland våra fastigheter.

Strängnäs Fastighets AB har både stora och små ombyggnads- och investeringsprojekt på gång hela tiden. Det handlar om byggnationer av nya förskolor, skolor, idrottshallar, gruppboenden, äldreboenden och kulturcentrum.

Här hittar du alla våra pågående och kommande projekt.

Pressmeddelanden

Brandvarnardagen 1 december

Den 1 december är det Brandvarnardagen – en dag vi vill uppmärksamma för att påminna alla våra hyresgäster om att testa sina brandvarnare. När du…

Läs mer

Är du vår nya arbetsledare?

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll…

Läs mer