Vi blir kontantfria

Från och med den 1 februari 2022 är vår reception på Vältstigen 1 kontantfri. Det betyder att vi inte kan ta emot kontantbetalning av exempelvis hyra.

Genom att ta bort hanteringen av kontanter i våra lokaler skapar vi en tryggare och säkrare miljö för både våra hyresgäster och medarbetare. Vi vill att alla ska känna sig trygga och säkra hos oss.

Hur betalar jag min hyra?

Du kan betala din hyra via internetbank, e-faktura eller autogiro. Du väljer själv på vilket sätt du betalar din hyra.

E-faktura

Att byta till e-faktura innebär att du får din hyresfaktura elektroniskt direkt till din internetbank. Du kontaktar själv din bank för att komma igång och det är även dit du vänder dig om du har några frågor kring e-faktura.

Om du vill byta från autogiro till e-faktura måste du säga upp din autogirobetalning. Det gör du innan eller i samband med din anmälan till e-faktura.

Autogiro

Ett av de enklaste sätten att betala sin hyra på är via autogiro. Hyran dras då automatiskt från ditt konto i slutet av varje månad.

För att anmäla din hyra till autogiro behöver du fylla i en blankett som du sedan skickar in till oss. Detta behöver du bara göra en gång. Du laddar ner blanketten ”autogiroanmälan” från Mina sidor. Blanketter finns också att hämta i vår reception.

Glöm inte att du måste se till att det finns pengar på ditt konto den sista vardagen i månaden, när hyran dras från ditt konto.

Internetbank

Om du vill betala din hyra via din internetbank behöver du komma ihåg att ange det bankgironummer och OCR-nummer som finns på hyresavin.
Du kan alltid hitta din hyresavi på Mina Sidor.

Dela till sociala medier: