Vattenläcka på Jakob Ulfssons väg 2

Här hittar du uppdaterad information om vattenläckan på Jakob Ulfssons väg 2. Senast uppdaterad torsdag 21 december klockan 08.00.

Arbetet med att åtgärda vattenläckan avslutades runt midnatt, och vattnet har nu återigen släppts på. Vi förstår att detta har varit besvärligt för våra hyresgäster, och vi vill uttrycka vår tacksamhet för ert tålamod.

Vi kommer fortsätta arbetet efter julhelgerna och kommer att ge er mer information om eventuella planerade vattenavstängningar så snart vi vet mer. Er säkerhet och bekvämlighet är vår högsta prioritet, och vi beklagar eventuella olägenheter som denna akuta vattenläcka kan ha orsakat.

Tack för er förståelse, och vi önskar er en fridfull jul och ett glädjefyllt nyår!

Detta har hänt

Torsdag 7 december klockan 6.30 upptäcktes en vattenläcka på Jakob Ulfssons väg 2 i Mariefred. Källaren i byggnaden blev översvämmad och tekniker kopplades snabbt in för att felsöka och åtgärda vattenläckan. Under natten till fredag 8 december kunde vårt team få till en tillfällig lösning på vattenläckan genom att koppla om vattenrören och de berörda hushållen fick åter tillgång till vatten.

Ett planerat arbete skulle ske på onsdagen den 20 december, men i samband med detta arbete upptäcktes en större vattenläcka. Boende i området saknade därför tillgång till vatten under onsdagen 20 december.

Tänk på detta när vattnet är tillbaka

Tänk på att luft och missfärgningar kan uppstå när vattnet kommer tillbaka. Spola en stund så försvinner detta. Vi rekommenderar att du inte dricker vattnet eller tvättar ljusa färger så länge vattnet är missfärgat.

Har du förråd i källaren på Jakob Ulfsson väg 2?

På grund av den akuta vattenläckan den 7 december blev källaren på Jakob Ulfssons väg 2 vattenfylld. Vi uppmanar därför dig som har förråd på adressen att kolla till ditt förråd och anmäla eventuella skador till ditt försäkringsbolag.

  • Om du märker några skador behöver du anmäla det till ditt försäkringsbolag så snart som möjligt.
  • Följ ditt försäkringsbolags anvisningar för att göra en ansökan om ersättning.

Mer information

Vi kommer att uppdatera denna sida så snart vi vet mer om situationen. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss.

Vi beklagar eventuella olägenheter och tackar för din förståelse!

Dela till sociala medier: