Vattenläcka på Violavägen i Mariefred

Här hittar du uppdaterad information om vattenläckan på Violavägen i Mariefred. Senast uppdaterad torsdag 22 februari klockan 16.30.

​​Vi fortsätter arbetet med att laga vattenläckan under vecka 8. Det kan därför förekomma driftstörningar under veckan då vattnet stängs av eller att det saknas varmvatten tillfälligt.

Vi behöver tillgång till din lägenhet

Fram till att vattenläckan är lagad skulle vi behöva att du dagtid lämnar din nyckel i serviceläge om du inte är hemma, så att vi vid behov kan gå in och stänga av inkommande vatten.

Tänk på detta när vattnet är tillbaka

Tänk på att luft och missfärgningar kan uppstå när vattnet kommer tillbaka. Spola en stund så försvinner detta. Vi rekommenderar att du inte dricker vattnet eller tvättar ljusa färger så länge vattnet är missfärgat.

Det kan uppstå problem med vattnet under veckan

Marken vid läckan kommer att behöva grävas upp för att vi ska komma åt röret. Det kan därför förekomma driftstörningar till och från på vattnet under hela veckan.

Mer information

Vi kommer att uppdatera denna sida så snart vi vet mer om situationen. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss.

Vi beklagar eventuella olägenheter och tackar för din förståelse!

Dela till sociala medier: