Största lyft serviceindex lokaler Stängnäs Fastighets AB

De är Sveriges bästa hyresvärdar!   

 

När hyresgästerna själva får bestämma.

 

När fastighetsbranschens unika och prestigefyllda pris, ”Kundkristallen”, delades ut på Berns Salonger i Stockholm, var det hyresgästerna själva som låg bakom utnämningarna. De privata och kommunala fastighetsbolag som av sina kunder fått högst betyg på sin kvalitet tillkännagavs traditionsenligt i Stora Salongen på Berns. Den årliga galan gick av stapeln den 6 februari och hölls för femtonde året i rad.

Vinnarna utsågs bland de stora och medelstora företag som under 2019 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Kundkristallerna delas ut till de företag som enligt sina hyresgäster gjort den största förbättringen av sin service, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorier inom service, produkt och profil/varumärke. Vinnare utsågs för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Syftet med Benchmark Event är att skapa drivkraft och engagemang för att höja branschens totala förvaltningskvalitet. Förutom prisutdelningen lyfter bostads- och fastighetsbolagen själva fram best practice och lyckade initiativ under olika seminariepunkter. Årets event gästades av över 350 deltagare.

”Det som gör Kundkristallen så speciell är ju att det är hyresgästerna själva som bestämmer, inte någon jury, kommitté eller expertråd. Detta gör att det betyder mycket för de vinnande hyresvärdarna. De arbetar hårt, dag ut och dag in, för att förbättra kvalitet och kundupplevelse. En Kundkristall är verkligen ett kvitto på att det arbetet lönar sig.” – Jon Svensson, VD på AktivBo.

AktivBo stödjer bostads- och fastighetsbolag i arbetet med att få ännu nöjdare kunder. Genom kundundersökningar och en kontinuerlig kunddialog samlas hyresgästernas synpunkter in och används som underlag för fastighetsbolagens verksamhetsstyrning. Över 400 bostads- och fastighetsbolag mäter och jämför sig kontinuerligt med stöd av AktivBo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela till sociala medier: