Välkommen på öppen visning torsdagen 13 juni

Torsdag 13 juni har vi öppen visning på våra lediga lägenheter på Smörsoppen, Stavlundsvägen 1-5 i Strängnäs. Det är drop-in mellan klockan 18.00 och 19.00. Du behöver inte anmäla dig, det är bara att dyka upp!

Smörsoppen ligger på Stavlundsvägen 1-5 i Strängnäs och just nu kan vi erbjuda lägenheter på 2-3 rum och kök med en hyra från 8610-9711 kronor/månad. Möjlighet finns till omgående tillträde.

För att anmäla intresse på en bostad måste du registrera dig och vara inloggad på Mina sidor. Det är gratis att ställa sig i vår bostadskö och du samlar köpoäng från och med dagen du registrerar dig hos oss. 

Alla våra lediga lägenheter på Smörsoppen publiceras på Mina sidor via Bostadssnabben.

Välplanerade och ljusa lägenheter i ett attraktivt område

Våra hyreslägenheter på Smörsoppen har moderna bekvämligheter såsom egen tvättmaskin och torktumlare, hiss, ekparkett i hela lägenheten, takanslutna garderobspartier med skjutdörrar, klinkers i hallen och öppen planlösning. Många av bostäderna har även egen diskmaskin.

Smörsoppen ligger i ett barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor. Med busshållplats direkt utanför lägenheten tar du dig enkelt till centrala Strängnäs eller andra delar av vår vackra kommun. Du har också nära till naturområden där du kan njuta av avkopplande promenader och picknickar.

Vi hoppas att vi ses där!

Dela till sociala medier: