Läs det senaste numret av Tambur

Nu finns det ett nytt nummer av vår hyresgästtidning Tambur. I detta nummer kan du bland annat läsa om vårt arbete med trygghetsskapande åtgärder och installeringen av temperaturgivare för en bättre boendemiljö. Du får också resultatet av årets hyresgästenkät samt tips om hur du kan spara energi och vad du kan göra om det är kallt hemma.

“Tillsammans med Tambur delar vi även i år ut en almanacka till alla hyresgäster. Ert positiva gensvar förra året har uppmuntrat oss att fortsätta denna tradition och vi hoppas att almanackorna kommer att vara lika välkomnade och användbara under det kommande året”

Tarja Bergqvist, VD för Strängnäs Bostads AB.

Hyresgästtidningen Tambur delas ut två gånger per år, en gång på sommaren och en gång på vintern. Tidningen delas ut till alla våra 1267 hyreslägenheter och finns även att läsa digitalt på vår webbplats.

När får jag mitt exemplar?

Vi delar ut tidningen så fort vi kan, men det kan ta en liten stund innan vi kommer till ditt område. Vänta gärna några dagar så kanske den hinner trilla ner i din brevlåda. Har du fortfarande inte fått ett exemplar hittar du tidningen på vårt kontor i Strängnäs.

Du kan också läsa tidningen digitalt.

Gå till arkivet för att läsa alla tidigare nummer av Tambur.

Dela till sociala medier: