Gårdsfest med tema trygghet


På torsdagen den 4 maj bjöd SBAB in alla hyresgäster i bostadsområdet Korpen i Strängnäs till en gårdsfest med temat trygghet. Under evenemanget svarade vår personal tillsammans med Strängnäs kommuns trygghetsamordnare på frågor och diskuterade tryggheten i området. En gård med en trygg och säker miljö är en plats där alla kan trivas och känna sig hemma.

Under eftermiddagen bjöd vi på grillad korv, fika och ansiktsmålning för de yngre. Barnen kunde dessutom delta i en tipspromenad med frågor som handlade om trygghet. De vuxna fick gissa hur många nycklar som befann sig i en behållare.

Vi vill tacka alla som kom och gjorde gårdsfesten på Korpen i Strängnäs till en fantastisk dag. Det var glädjande att se så många människor ha en trevlig stund med oss och varandra. Vårt mål med evenemanget var att ge oss alla en chans att lära känna varandra bättre och att skapa en trivsam gemenskap i bostadsområdet. Vi tror att det är genom samarbete och gemenskap som vi kan skapa en bättre boendemiljö.

Vi ser fram emot att hålla fler evenemang som detta i framtiden och hoppas att ni kommer delta igen! Tack igen för en fantastisk dag!

Dela till sociala medier: