Vi söker fastighetsvärd

Är du redo att bli ansiktet utåt för vårt bostadsbolag och skapa en positiv inverkan på våra hyresgästers vardag? Vi letar efter en passionerad och självgående individ som kan axla rollen som Fastighetsvärd hos oss.

Som en viktig del av vårt team kommer du att ha kontakt med våra hyresgäster och säkerställa att deras boendemiljö är trivsam och väl underhållen.

Arbetsuppgifter

Vara bostadsbolagets ansikte utåt och står för den största delen av kontakten med våra kunder, hyresgästerna. Du ansvarar för byggnaderna inom ditt område och planerar ditt arbete självständigt, utifrån hyresgästernas och områdets behov, tillsammans med kollegorna inom förvaltningsområdet.

Värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö – våra hyresgästers hem. Utföra felsökning, enklare service och reparationer i fastigheten och hos våra bostadshyresgäster. Genomföra besiktningar vid in- och utflyttningar samt dokumentera och rapportera utifrån fastställda rutiner. Samverka med entreprenörer, leverantörer och företagets förvaltning avseende fastighetens drift och underhåll. Service är ett viktigt ledord för en framgångsrik fastighetsvärd.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat samt tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.

Social och aktiv med stor samarbetsförmåga med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar till ett gott arbetsklimat. Förmåga att arbeta självständigt.

Din bakgrund/erfarenhet

  • Fastighetsrelaterad utbildning som fastighetsvärd, fastighetsskötare eller motsvarande. Alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Mycket goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av installationsteknik och energieffektiviseringar.
  • Kunskaper inom CAD, fastighetsekonomi, entreprenadjuridik.
  • Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU).
  • Erfarenhet av samverkansentreprenader.
  • Erfarenhet av processarbete och beslutsvägar inom kommunal verksamhet.

Om oss

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen. Med dubbelspår till Stockholm ökar kommunikationerna och byggandet. 

Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd på cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå.  

Vi har i flera år arbetat aktivt med att utveckla vår organisation och våra arbetsprocesser för att skapa en positiv arbetsplats med tydliga och enkla arbetssätt. Våra värdeord respekt, tydlighet, utveckling och öppenhet togs gemensamt fram i början av vår utvecklingsresa och genomsyrar idag hela organisationen. 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök på Visma.com.

Ansök senast 4 april 2024.

Dela till sociala medier: