Vi söker en samordnare för social hållbarhet

Vill du vara med och forma framtidens hållbara samhälle i Strängnäs? Vi har en ny roll som samordnare för social hållbarhet och söker dig som vill bidra till ökad dialog, tillit och inflytande för våra hyresgäster och boende.

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen.

Arbetsuppgifter

Som samordnare för social hållbarhet är din huvuduppgift att arbeta för ökad dialog, tillit och inflytande för våra hyresgäster och boende, att utveckla och förvalta samarbeten, nätverk och relationer med civilsamhället. Tillsammans med både interna och externa aktörer kommer du att utveckla bolagets sociala hållbarhetsarbete.

Dina arbetsuppgifter är utöver detta att handlägga störningsärenden, vanvårdsärenden och oriktiga hyresförhållanden samt att arbeta med olika insatser för att förebygga bidragsfusk.

I dessa frågor arbetar du nära våra områdesansvariga och olika samarbetspartners såsom sociala förvaltningen och polis.

Det ingår även i rollen att vara back up till vår bostadsuthyrare.

Kvalifikationer

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av liknande befattning
  • Hyresjuridik
  • Mycket goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska språket
  • B-körkort – manuell

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning inom social hållbarhet

  • Erfarenhet från fastighetsbranschen

  • Erfarenhet av att arbeta på ett kommunalt fastighetsbolag

Om oss

Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd om cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå.

Vi har i flera år arbetat aktivt med att utveckla vår organisation och våra arbetsprocesser för att skapa en positiv arbetsplats med tydliga och enkla arbetssätt. Våra värdeord respekt, tydlighet, utveckling och öppenhet togs gemensamt fram i början av vår utvecklingsresa och genomsyrar idag hela organisationen.

Idag är vi cirka 100 medarbetare som arbetar med bland annat underhåll, administration, fastighetsutveckling, lokalvård och fastighetsskötsel.

Ansök idag

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Urval görs löpande. 

Sista ansökningsdag är den 14 juni 2024.

Dela till sociala medier: