Tillfälligt stopp av tillval

På grund av förseningar från våra leverantörer har vi valt att tillfälligt pausa möjligheten att göra tillvalsbeställningar på vitvaror. Det betyder att det inte går att beställa tillvalen diskmaskin och tvättstapel.

Så snart vi öppnar upp möjligheten att göra tillval igen kommer vi gå ut med ny information här på vår webbplats www.strangnasbostadsab.se.

Du som redan ansökt om tillval

De hyresgäster som redan ansökt om tillval kommer behålla sin ansökan och vi hanterar ansökningarna i den ordning de kommit in till oss. Skulle du däremot av någon anledning inte längre vilja ha ditt tillval ber vi dig att kontakta oss på uthyrning@strangnasbostadsab.se.

Vad är ett tillval?

Du som hyresgäst hos oss har möjlighet att höja din standard i lägenheten genom att göra en ansökan om tillval. Ett tillval är något du inte har i din lägenhet sen tidigare och räknas som en permanent höjning av lägenhetens standard och påverkar också din framtida hyra.

Ett tillval kan vara allt från diskmaskin, nya köksluckor till tvättmaskin. Läs mer om våra tillval i dokumentet: Tillval-2021.pdf

 

Tack för din förståelse!

Med vänliga hälsningar,

Kundservice- och bostadsavdelningen

E-post: uthyrning@strangnasbostadsab.se
Telefon: 0152-290 91 (telefontid klockan 10.00 – 12.00)

Dela till sociala medier: