Sök sommarjobb hos oss!

Nu kan du som är född mellan 2006–2008 ansöka om sommarjobb hos Strängnäs Bostads AB och Strängnäs Fastighets AB. Genom sommarjobbet får du möjlighet att ta ansvar, få nya erfarenheter och nya kontakter både inom arbetslivet och privat. Du kan söka jobb inom två olika inriktningar; lokalvård eller fastighetsskötsel.

Ansök via vår webbplats eller mejla till ansokan@strangnasbostadsab.se

Om du mejlar in din ansökan ska du märka ditt mejl med den inriktning du är mest intresserad av; fastighetsskötsel eller lokalvård. Skriv ditt fullständiga namn, adress, en beskrivning av dig själv och varför du vill jobba hos oss.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april.

Du kan arbeta inom:

Fastighetsskötsel – fixa rent och snyggt i våra områden

Sommaren är en högtid för allt utomhusarbete. Vi gör en hel del reparationer och utomhusskötsel i våra områden för att det ska kännas rent och snyggt i vår stad. Tillsammans med andra ungdomar är du med och skapar ett trivsamt Strängnäs.

Du kommer bland annat få arbeta med målning, reparationer, renhållning och annan yttre skötsel. Det här är det perfekta jobbet för dig som uppskattar att vara utomhus, vara aktiv och att samarbeta med andra.

För att jobba inom fastighetsskötsel ser vi gärna att du är boende hos oss.

Hur mycket får jag jobba?

Du arbetar en av tre perioder under sommaren och varje period är 2 veckor.

  • Period 1: vecka 24–25
  • Period 2: vecka 26–27
  • Period 3: vecka 28–29

Lokalvård – skapa en trivsam och ren miljö för våra kunder

Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans kan vi se till att våra lokaler är skinande rena och inbjudande för att minska risken för smittspridning och för att skapa en trivsam miljö för alla som bor eller arbetar hos oss.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat städning och rengöring av olika ytor såsom golv, allmänna områden och hygienutrymmen. Om du är en person som gillar att vara aktiv, ta ansvar, samarbeta med andra och ge en suverän service, då är detta den perfekta möjligheten för dig att vara med och bidra till att göra vår stad ännu trevligare och mer välkomnande.

För att jobba inom lokalvård ser vi det som positivt om du bor hos Strängnäs Bostads AB, men det är inget krav.

Hur mycket får jag jobba?

Du ska kunna arbeta under tre sammanhängande veckor; vecka 24–26.

Bli en del av oss under sommaren!

När du arbetar hos oss är du ett viktigt ansikte utåt och en del av vårt varumärke som bostads- och fastighetsbolag. Du har många kontakter med våra hyresgäster och vår personal. Vi vill därför att du kan det här med god service och kundbemötande. Vi söker dig som vill ta ansvar och göra ett riktigt bra jobb. Du är flexibel, passar tider och gillar att samarbeta med andra i ett arbetslag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela till sociala medier: