Är du vår nya arbetsledare?

Nu söker vi efter en arbetsledare till vår lokalvårdsavdelning. Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen.

Om oss

Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd på cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå.

Mark & Lokalvårdsavdelningen

En chef och tre arbetsledare leder verksamheten tillsammans med 55 lokalvårdare och 8 trädgårdsarbetare. Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla lokalvård och yttre skötsel till kommunens verksamhetslokaler som skola, förskola, sporthallar och trappstäd i det egna bostadsbeståndet.

Arbetsbeskrivning

Vara ett stöd för och arbetsleda medarbetarna i det dagliga arbetet och tillse att schemalagt arbete utförs och följs upp. Ha kundkontakter och uppföljning av entreprenörer.     

Introduktion vid nyanställningar, utföra medarbetarsamtal. Medverka i företagets arbetsmiljöarbete med inriktning på ergonomi, arbetsmetoder och utrustning, säkerställa att arbetsmiljölag och andra krav uppfylls. Ansvara för materialförsörjning, maskiner och övrig utrustning, handlägga beställningar inom ansvarsområdet, delta i rekryteringar och lönesättningar.

Vem är du?

Du är branschkunnig inom lokalvårdsyrket och har erfarenhet av personalansvar i arbetsledande befattning. Genomförd SRY-kurs är meriterande.

För att passa i rollen som arbetsledare behöver du med trygghet kunna växla mellan att vara ledare och ödmjuk lagspelare i en planerad men ofta händelsestyrd verksamhet.

Du är trygg i dig själv och har personlig mognad samt ett eget driv. Då du ofta får hantera många frågor samtidigt bör du ha lätt att strukturera upp situationer och snabbt se vad som måste göras.

Våra kärnvärden – UTVECKLING, RESPEKT, ÖPPENHET och TYDLIGHET – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

Krav

  • Gymnasieutbildning, allmän
  • Grundläggande kunskaper av och ett genuint intresse för lokalvårdsyrket
  • Grundläggande kunskaper av GDPR och dataskydd
  • Grundläggande kunskaper av SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete)
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift
  • Självständig, strukturerad, effektiv och ha en god samarbetsförmåga
  • Serviceorienterad och flexibel
  • Datorvana
  • B-körkort

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Med en provanställning på 6 månaders.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta Jan Byström på 0152-292 74.

Ansök idag

Sista ansökningsdag är den 17 juni 2022.

Skicka din ansökan till ansokan@strangnasbostadsab.se eller gör en digital ansökan på webbplatsen Visma.

Logotyper för SFAB och SBAB.
Dela till sociala medier: