Är du vår nya fastighetsförvaltare?

Nu söker vi en fastighetsförvaltare till vårt förvaltningsteam. Är du en strukturerad person som gillar att ta initiativ och driver dina egna arbetsuppgifter? Då är denna rollen för dig!

Vad erbjuder vi?

Hos oss är du en del av ett kundnära företag, som vågar tänka nytt och där du får bidra med samhällsnytta varje dag. Vi månar om varandra och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget. Bland annat erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att semesterväxla. Du får också spännande och utmanande utvecklingsmöjligheter i en organisation som arbetar för ett bättre samhälle i en kommun som växer snabbt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetsförvaltare ingår bland annat att:
Ansvara för förvaltningen av ett tilldelat fastighetsbeståndet ur ett övergripande
förvaltningsperspektiv vilket inkluderar både kommunala verksamhetsfastigheter
och bostadslägenheter (fastighetsägarens ansvar). Vi arbetar utifrån affärsmässiga principer med hänsyn tagen till samhällsnyttan, genom att främja försörjningen av lokaler för kommunal verksamhet och därvid verka för ett optimalt nyttjande av kommunens lokaler och att förvalta och bidra till att utveckla våra bostäder i Strängnäs kommun.

Eftersträva nöjda kunder inom ansvarsområdet genom strukturerad och proaktiv förvaltning.

Ansvara för att kontakten och samarbetet med hyresgästerna utvecklas på ett positivt sätt där du kontinuerligt bedriver kundvård gentemot vilket bland annat innebär regelbundna dokumenterade hyresgästmöten.

Ansvara för bolagens underhållsplaner samt utveckling av arbetssätt i
förvaltningsprocessen.

Du får möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor i
Verksamhetsteamet Fastighet och rapporterar till fastighetschef.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du tar initiativ och sätter i gång aktiviteter som ger resultat samt tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Social och aktiv med stor samarbetsförmåga med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar till ett gott arbetsklimat. Förmåga att arbeta självständigt.

Din bakgrund/erfarenhet

• Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik/ekonomi
• Erfarenhet från fastighetsbranschen
• Goda kunskaper av att upprätta och genomföra underhållsplaner
• Goda kunskaper om LOU, AFF och avtalsjuridik
• Van av att jobba i fastighetssystem
• Myndighetskrav
• B-körkort

Om oss

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen. Med dubbelspår till Stockholm ökar kommunikationerna och byggandet. 

Strängnäs Fastighets AB och det allmännyttiga bostadsbolaget Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd på cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå. 

Vi har i flera år arbetat aktivt med att utveckla vår organisation och våra arbetsprocesser för att skapa en positiv arbetsplats med tydliga och enkla arbetssätt.​ Våra värdeord respekt, tydlighet, utveckling och öppenhet togs gemensamt fram i början av vår utvecklingsresa och genomsyrar idag hela organisationen.

Idag är vi cirka 100 medarbetare som arbetar med bland annat service, underhåll, administration, fastighetsutveckling, lokalvård och fastighetsskötsel.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Snarast, enlig överenskommelse.

Ansök idag

Skicka din ansökan med CV till ansökan@strangnasbostadsab.se.

Sista ansökningsdag är 5 april 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela till sociala medier: