Är du vår nya arbetsledare?

Bli delaktig i en expansiv samhällsutveckling hos oss! Vi bygger, äger, förvaltar och hyr ut kommunala verksamhetslokaler och hyresbostäder i Strängnäs kommun, en dynamisk idyll i stark expansion i centrum av Mälarregionen.

Strängnäs Fastighets AB och Strängnäs Bostads AB är helägda dotterbolag till Strängnäs kommun med ett totalt bestånd om cirka 288 000 kvm lokaler och bostäder. Vi vill vara den goda värden för alla våra hyresgäster och erbjuda goda verksamhetslokaler och bostäder med en hög servicenivå.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare ska du leda, utveckla och följa upp arbetet i gruppen, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap. Du ansvarar för introduktion vid nyanställningar, utför medarbetarsamtal och deltar i lönesättningsarbetet, men har inget budgetansvar. Du medverkar i företagets arbetsmiljöarbete och systematiskt förbättringsarbete.

Arbetet kräver att du har systemvana och kommer ha huvudansvar för vårt arbetsordersystem. Du arbetsleder 13 personer.

Din profil

Vi söker dig som är branschkunnig inom teknisk fastighetsdrift och har erfarenhet av arbetsledande befattning med personalansvar.

För att passa i rollen som arbetsledare behöver du med trygghet kunna växla mellan att vara ledare och ödmjuk lagspelare i en planerad men ofta händelsestyrd verksamhet. Du behöver vara lösningsfokuserad, strukturerad och samarbetsvillig då situationer kan uppstå som kräver att man kan flexibelt kan hantera dessa.

Krav

  • Gymnasieutbildning
  • Grundläggande kunskaper av och ett genuint intresse för teknisk fastighetsdrift
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift
  • Datorvana
  • B-körkort (manuell)

Ansökan

Tjänsten är heltid och tillsvidare som påbörjas med en provanställning på 6 månader. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är 18 december 2022.

Du ansöker via Clockworkpeople.se.

Dela till sociala medier: